Ontvang je graag het gratis Puur Jij E-book?

Zakelijk

Ben je ondernemer of werknemer? En heb je het gevoel dat je meer uit je bedrijf of baan zou kunnen halen? Of heb je wellicht het idee dat je niet helemaal op de juiste plek zit, maar weet je niet wat dan wél de juiste plek voor je zou zijn? Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap, of bijvoorbeeld het voorkomen van een burn-out?

Het Puur Jij Programma is een traject voor persoonlijke ontwikkeling, gebaseerd op lichaamswerk / haptonomie en coaching. Als je iets herkent in bovenstaande, dan is dit misschien voor jou een volgende stap naar een leven waarin je doet wat bij je past, waarin je helemaal jezelf kan zijn, en je zowel je denkvermogen als je voelend vermogen optimaal in kan zetten. Je leert onder andere hoe je op een gezonde manier met emoties om gaat, hoe je met druk en stress om kan gaan, en hoe je je innerlijk weten als kompas gebruikt. Hoe je steeds je balans vindt en bij je eigen kracht komt.

Voor ondernemers geldt dat de kosten van het Puur Jij Programma aftrekbaar zijn, omdat je persoonlijk functioneren en persoonlijke effectiviteit van essentieel belang zijn voor je bedrijfsvoering. Je kan het beste bij je boekhouder nagaan hoe dit precies zit.

Als je in loondienst bent, is je werkgever wellicht bereid (een deel van) de kosten te vergoeden, omdat het traject je functioneren ten goede zal komen, of het je helpt om andere keuzes te maken met betrekking tot je loopbaan. Je kan bij je leidinggevende of bedrijfsarts (in geval van (dreigend) verzuim) informeren naar de mogelijkheden.

Wil je meer weten over het Puur Jij Programma? Lees hier verder. Een afspraak maken voor een intakegesprek kan via de button hieronder. En als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met me op.

Download hier de Puur Jij Brochure Zakelijk (voor werkgevers, of om aan je werkgever te laten zien).

Afspraak maken
Voor een intake

Click to Schedule an Appointment

Online programma's en coaching - Puur Jij

© copyright 2019 | Puur Jij | contact | Design Dutch Designs with lemon

Menu Title