Ontvang je graag het gratis Puur Jij E-book?

Praktisch

Waar?

Je kan het hele Puur Jij Programma online volgen, vanaf elke locatie die je kiest, als je er maar een goede wifi verbinding hebt. Je krijgt dan een digitale versie van het theorie- en werkboek toegestuurd en we spreken en zien elkaar via Skype of Zoom.

Hoe?

Ik werk niet met losse sessies. Mijn aanpak is gebaseerd op het idee dat je meer resultaat bereikt wanneer je jezelf ergens volledig aan committeert en je het in je dagelijks leven integreert. Als je bij het lezen over het Puur Jij Programma voelt “dat is wat ik wil!”, dan kun je hier meer lezen over het intakegesprek (gelijk bellen en een afspraak maken kan ook).

Waarom deze aanpak voor meer resultaat zorgt:

  • Jouw toezegging om het volledige programma te volgen, garandeert ons beiden meer inzet dan wanneer je begint met de insteek “ik wil wel eens een of twee sessies proberen en dan zie ik het wel”.
  • Het biedt je een stok achter de deur op momenten dat het confronterend of moeilijk wordt en je in het geval van losse sessies wellicht zou stoppen.
  • Het huiswerk zorgt er voor dat je ook tussen de sessies door aandacht houdt voor hetgeen je aan het leren bent, en dat je het geleerde integreert in je dagelijks leven.
  • De accountability verslagen zorgen dat wij ons beiden gedegen kunnen voorbereiden op de volgende sessie en het helpt je om van tevoren ook weer even stil te staan bij de vorige sessie en hoe het geleerde doorwerkt in je dagelijks leven.
  • Het theorie- en werkboek dat je krijgt, helpt je om ook op theoretisch niveau meer inzicht te krijgen en biedt je tevens een naslagwerk voor ná het programma, waarin je altijd weer terug kan kijken.

Vergoeding

Het Puur Jij Programma wordt niet vergoed door zorgverzekeraars, die alleen curatieve therapie volgens de “traditionele werkwijze” vergoeden. Dit betekent dus dat je met je deelname aan het Puur Jij Programma in jezelf investeert, niet alleen in tijd en energie, maar ook financieel. Dat is heel gebruikelijk als het gaat om coaching en persoonlijke ontwikkeling en in de praktijk zie ik dat die financiële investering die je zelf doet, ook zorgt voor extra motivatie en inzet en daarmee betere resultaten. Wel vergoeden werkgevers vaak (een deel van) de kosten of kun je als ondernemer via de omzet- en inkomstenbelasting een deel terugkrijgen (zie info “zakelijk“). Als particulier kun je studiekosten voor persoonlijke ontwikkeling aftrekken in de aangifte inkomstenbelasting.

Bij het Puur Jij Programma betaal je niet voor tijd, maar voor resultaat. Je weet van tevoren hoeveel je kwijt bent en wat je daar voor krijgt. Het Puur Jij Programma geeft je voldoende handvatten om ook ná het programma door te gaan met het toepassen van hetgeen je geleerd hebt, en je verder te blijven ontwikkelen. Het maakt je niet afhankelijk van mij als coach, maar zet je juist op eigen benen en in je eigen kracht. Je ware leraar zit in jezelf en die vind je door in contact te komen met je gevoel.

Na het Programma

Na vijf of zes maanden van begeleiding op jouw pad, ga je zelf verder. En mocht je op een later moment behoefte hebben om de verdieping op te zoeken, dan ben je uiteraard welkom voor een vervolg bij Puur Jij. Je bent als mens tenslotte nooit uitgeleerd en hoewel je alle kennis en wijsheid al in je hebt, heeft een ieder ook blinde vlekken en kan het heel fijn zijn als er een tijdje iemand met je meekijkt, spiegelt en je helpt weer in contact te komen met de kennis en wijsheid in jezelf…

De prijs

De prijs van het Puur Jij Programma (10 sessies, een werk- en theorieboek met huiswerkopdrachten, bijbehorende audiobestanden met oefeningen, e-mail ondersteuning als je tussendoor vragen hebt en de mogelijkheid tussendoor twee korte telefoongesprekken te hebben) bedraagt:

€ 1.500,00 incl. BTW voor particulieren (zij krijgen korting, omdat ze de BTW niet terug kunnen vragen en het zo ook voor hen betaalbaar blijft);
€ 1.500,00 excl. BTW voor ondernemers;
€ 1.950,00 excl. BTW als de werkgever betaalt.

Rekeningnummer

Het rekeningnummer van Puur Jij is NL98 TRIO 0338 7241 17.

Klachtenprocedure

Klik hier om meer te lezen over de klachtenprocedure.

Privacyverklaring

Klik hier om de privacyverklaring van Puur Jij Haptotherapie en Coaching te lezen.

 

Online programma's en coaching - Puur Jij

© copyright 2018 | Puur Jij | contact | Design Dutch Designs with lemon

Menu Title