Ontvang je graag het gratis Puur Jij E-book?

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek (via Skype / Zoom) onderzoeken we waar je nu staat, waar je naar toe zou willen en wat je nodig hebt om daar te komen. Als ik het idee heb dat ik daarin iets voor je kan betekenen, kan ik je desgewenst meer vertellen over het Puur Jij Programma. Zo niet, dan kan ik je wellicht een ander advies geven, of naar iemand anders doorverwijzen.

Voor een intakegesprek betaal je € 50,00 (je ontvangt hiervoor een vooraf te betalen factuur). Als je naar aanleiding van dit gesprek besluit te gaan starten met het Puur Jij Programma, wordt dit bedrag in mindering gebracht op de de kosten voor het programma.

Lees voorafgaand aan het gesprek de pagina Praktisch even door. En mocht je dat nog niet gedaan hebben, dan lees je hier meer over het Puur Jij Programma.

Via onderstaande button kun je direct online een afspraak maken maar je kan me ook bellen op 06 1453 6400 zodat we telefonisch samen een afspraak kunnen plannen. Mailen (cynthia@puurjij.nl) of hier een terugbelverzoek achterlaten kan ook.

Afspraak maken
Voor een intake

Click to Schedule an Appointment

Online programma's en coaching - Puur Jij

© copyright 2019 | Puur Jij | contact | Design Dutch Designs with lemon

Menu Title