Ontvang je graag het gratis Puur Jij E-book?

Gratis

Het Puur Jij E-book

Klik HIER om gratis het Puur Jij E-book te downloaden, met daarin 6 stappen naar puur jezelf zijn. Hierin omschrijf ik de zes stappen die ook de basis vormen van de Puur Jij E-Coaching. En bij iedere stap stel ik je vragen, die je voor jezelf kan beantwoorden, zodat je duidelijk gaat zien waar je nu staat en wat je nog zou kunnen doen om meer rust, balans en innerlijke kracht te vinden en het leven te leiden dat bij jou past.

De Printbare Dagelijkse Puur Jij Checklist

Klik HIER om gratis de Printbare Dagelijkse Puur Jij Checklist te downloaden. Deze checklist kun je printen, misschien zelfs plastificeren en naast je bed leggen, of naast de spiegel hangen. Of meenemen in je portemonnee. Zodat je er minstens eens per dag naar kan kijken en jezelf er aan kan herinneren waar je op wil letten die dag, of wat je morgen anders wil doen. Om lekker in je vel te zitten en blij te zijn met je leven.

De 6 B’s: 6 stappen om op een gezonde manier met emoties om te gaan

Klik HIER om gratis de PDF “6 stappen om op een gezonde manier met emoties om te gaan” te downloaden.

Dit omgaan met emoties is een belangrijk onderdeel van de Puur Jij E-Coaching. Spreekt dit je aan, dan kun je onder aan deze pagina direct online een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.

E-guide “Spelenderwijs contact met je nog ongeboren kind”

Ben je zwanger, of partner van een zwangere vrouw? Deze E-guide begeleid je in het op haptonomische wijze al vóór de geboorte contact maken met je kindje. Benieuwd? Klik dan HIER om de E-guide gratis te downloaden.

Online programma's en coaching - Puur Jij

© copyright 2019 | Puur Jij | contact | Design Dutch Designs with lemon

Menu Title